Siste torsdagstur går til Borgeåsen

Torsdagsturene går mot slutten, for iår. Men fortvil ikke det blir mange aktiviteter framover. Torsdag kl. 18.00 går siste ordinære torsdagstur, bli med til Borgeåsen og nyt panoramautsikten og oversikten over grenlandsgeologien.

Ett trettitals turer har vært på programmet til Geoparken, fra tidlig vår og gjennom sommeren. Torsdagsturene har dratt med seg et svært interessert publikum, og gode tilbakemeldinger strømmer tilbake. Både dyktige guider, interessante steder og et aktivt publikum har bidratt til flotte opplevelser innenfor alle Geoparkens åtte kommuner. Vi håper tilbudet også har fått spre seg blant befolkningen, og at turene har bidratt til å gjøre geologien mer kjent ute blant folk. Geoparken er tross alt der naturen allerede finnes, der menneskene lever og kulturen formes.

Følg med på våre nettsider for arrangementer og aktiviteter utover høsten. Dere finner oss på byvandring under Mersmak i Skien 26. og 27. august.

Gea Norvegica UNESCO Global Geopark

Geoparken er lokalisert i Vestfold og Telemark fylke og omfatter kommunene Larvik, Kragerø, Bamble, Porsgrunn, Skien, Siljan og Nome.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler