Båttur i Skjærgården

Også i år blir det guidet båttur i skjærgården. Har man ikke egen båt, er mulighetene mange. Bli med på guidet båttur med M/S Dikkon eller dra på øyhopping. Ønsdag 2. august kan du bli med på en utvidet sightseeing i skjærgården med M/S Dikkon. Denne turen vil ha fokus på geologi, natur og kulturhistorie.

Dette blir en opplevelse med flinke guider ombord. Båtturen koster: Pensjonister kr. 100,- barn kr. 50,- og voksne kr. 150,- Vi serverer kaffe, men ta med niste eller det du ønsker å spise og drikke under turen. Det er ikke mulig å få kjøpt noe på ferja. Oppmøte på Langbrygga i Brevik, der hvor fergene går ifra i Brevik 10 min før avgang kl 11.00. Kontant betaling.

M/S Dikkon har også ukentlige turer i Skjærgården.

Øyhopping i Langesundsfjorden.
Med ferge fra Brevik, Langesund og Helgeroa har du mange muligheter. Du kan hoppe fra øy til øy, vandre rundt, sykle eller overnatte et par netter. Øyene med ferjeforbindelse ligger der som perler på en rad: Oksøya, Løvøya, Sandøya, Bjørkøya, Siktesøya, Lille Arøya, Store Arøya, Stokkøya og Langøya.

Gea Norvegica UNESCO Global Geopark

Geoparken er lokalisert i Vestfold og Telemark fylke og omfatter kommunene Larvik, Kragerø, Bamble, Porsgrunn, Skien, Siljan og Nome.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler