De eldste bergartene i Grenland er 1500 millioner år gamle.

"Kittelsen i nasjonalparken" - Jomfruland

25. juli 11:30 - 25. juli 14:30

Vi går i Theodor Kittelsens fotspor på Jomfruland, og får severt både naturhistorien og fortellingen om den store kunstneren.

Vi går i Theodor Kittelsens fotspor på Jomfruland, og får severt både naturhistorien og fortellingen om den store kunstneren.

Velkommen til vandring i Theodor Kittelsens fotspor på Jomfruland. Geolog Kristin Rangnes og kunstformidler Katja Aarflot og Jomfrulandsguide Ruth Ellegård tar deg med på tur gjennom naturen og kulturhistorien på øya. Theodor Kittelsen gjorde øya udødelig i Jomfrulandsserien (1893) som nå henger i Nasjonalgalleriet. Vi forteller både om naturen på øya og om kunstnerens forhold til den. Turen går gjennom nydelig turterreng til velkjente motiver fra Jomfrulandsserien. Ta på gode sko og litt mat og drikke. Vi gjør stopp underveis hvor det man kan spise/drikke. Det er også mulighet å få kjøpt kaffe og vafler.  Varighet: tre timer. Pris: kr.200,- (100,- for Kultur-kamerater). Billettsalg på post@kultur-kameratene.no eller på Kittelsenhuset i Kragerø sentrum. Vipps 82799 eller kontant ved oppmøte.

Ferje går fra Kragerø til Jomfruland kl. 10.00, sjekk ferjetider her, eller man kan ta taxibåt fra Valle.

Velkommen!

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishInformasjonskapsler