Turisme

Som turist i Geoparken kan du oppleve og se mye spennende. Innenfor de 8 kommunene som omfatter geoparken skjer det en mengde aktiviteter hele året.

Vi har lagt ut noen direkte linker til våre partnere som kan tilby overnatting, bespisning og opplevelser i området.

De ulike visit-selskapene har også total-oversikten for sitt område. Nedenfor finner dere linker til de ulike visit-selskap.
Her får dere tips om overnatting i ulike kategorier, spisesteder, aktiviteter mm.
Sjekk nettsidene eller ta direkte kontakt med Visit-selskapet for å få et skreddersydd opphold, eller ta turen i Geoparken på egen hånd.

LARVIK OG LARDAL.

Opplev Larvik.

Offisiell reiselivsside for Larvik, Stavern og Lågendalen.
Her finner du informasjon om overnattingsmuligheter, spisesteder, attraksjoner og aktiviteter som foregår.

Opptur Villmarksopplevelser. 

Aktiviteter, fiske og overnattinger i Lågendalen. 

TELEMARK.

I Telemark er kommunene Kragerø, Bamble, Porsgrunn, Skien, Siljan og Nome en del av Geoparken.

BAMBLE - PORSGRUNN - SILJAN - SKIEN - VisitGrenland 

Grenland er Norges 5. største "by" - midt i naturskjønne Telemark. Den unike kombinasjonen av et urbant kultur- og aktivitetstilbud og storslått natur er Grenlands største fortrinn.

KRAGERØ - VisitKragerø

Perlen blant kystbyene - ligger helt syd i Telemark fylke. Denne lille byen med trange gater og smau har gjennom århundrer tiltrukket seg utallige kunstnere og turister. Om sommeren har byen fire ganger så mange innbyggere enn ved andre årstider.

NOME - Midt Telemark

Den offisielle reiselivsportalen for Bø, Nome & Sauherad - midt i Telemark.

Telemarkskanalen - verdens 8. underverk

Telemarkskanalen ble risset inn i fjellet for godt over 100 år siden og da kanalen sto ferdig i 1892 ble den ute i Europa betegnet som et «åttende underverk».

Telemarksreiser 

Telemarksreiser dekker hele Telemark fylke. hele fylket er fullt av muligheter for små og store familieopplevelser. Alle kontrastene i Telemark gjør oppholdet til en spesiell opplevelse. Innenfor et lite område finnes muligheter for alt fra ”høyfjellscruise” til flotte fisketurer, lokale matopplevelser eller man kan besøke en av de populære familieparkene i Telemark.

Telemarkreiser har lang erfaring i å lage gode feriepakker, både for barnefamilier og for dem som reiser uten barn. Velkommen til Telemark!

Bookmark and ShareDeveloped by Aplia AS - Designed by onezero - Powered by eZ Publish